Vergroot je inzicht ◦ energie ◦ kracht ◦ wijsheid ◦ vrijheid ◦ harmonie

Een reading geeft je meer inzicht in jouw blauwdruk. In wie je werkelijk bent zonder alle patronen, identificaties, eventuele angsten en belemmeringen die we als mens hebben. Wanneer je deze lagen stap voor stap los kunt laten kom je dichterbij je kern en is het gemakkelijker om trouw te zijn aan jezelf. Je voelt je steeds vrijer en speelser. Een reading maakt je bewust waar je jezelf (meestal onbewust) nog tegenhoudt om je volledige potentie en kracht te leven.

Hoe het werkt

Ik doe readings op afstand. Voor een reading hoef je niet fysiek bij elkaar te zijn, ik stem mij (met behulp van een foto en je naam) af op jouw energie, hoger zelf en ziel. Ik krijg dan de informatie door die op dit moment belangrijk voor jou is om verder te komen in je bewustzijnsproces en om meer je kracht te leven. Waar zitten op dit moment blokkades, mentaal, emotioneel of fysiek? En hoe kun je deze blokkades oplossen waardoor je meer geluk en vrijheid ervaart. Soms is bewustwording al voldoende om het oplossen van blokkades in gang te zetten, en als nodig geef ik je praktische oefeningen om dit te versnellen of te versterken. Je kunt ook zeker gerichte vragen stellen, bijvoorbeeld over dingen die niet lekker lopen in je leven of thema’s waar je meer inzicht in wilt hebben. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over relaties, werk, ondernemen vanuit je hart, gezondheid, processen rond zielsliefdes of dat waar jij meer inzicht in wenst. Ik doe specifiek veel readings voor ouders met nieuwetijdskinderen. Kinderen die niet goed binnen de huidige kaders passen (omdat ze de wereld komen brengen dat we deze kaders gaan loslaten), en hoe daar als ouder het beste mee om te gaan zodat het kind meer begrip en rust ervaart.

Als je een reading aanvraagt plan ik deze in en laat jou weten wanneer je deze uiterlijk in je mail kunt verwachten. Behalve het sturen van je foto, je naam en je verhaal of eventuele vragen, hoef jij hier niets voor te doen. Je hoeft niet op een bepaald moment klaar te zitten of er rekening mee te houden. Wanneer ik de reading heb gedaan, krijg je een mooi opgemaakte PDF in je mailbox met een aantal pagina’s aan zielsinformatie. Mijn ervaring is dat er helende energie met de woorden meekomt, als schrijfster is dit mijn kracht, mijn manier om helende energie over te brengen. Ik krijg de informatie door op een manier waarop het voor jou het beste in je systeem kan integreren. Het brengt dan een shift teweeg in je bewustzijn waardoor je dieper contact kunt maken met je essentie, potentie en je hart.

Wat een reading niet is

Het is geen ‘toekomst voorspellen’. Mijn readings gaan over het ‘hier en nu’ en zijn bedoeld om je weer te verbinden met je kracht en potentie in dit moment. Veel bezig zijn met andere dimensies, vorige levens of de toekomst kan ons ook weghouden van het ‘hier en nu’ en dus van onze kracht. Mijn visie is bovendien dat sommigen in het leven wel bepaalde contracten hebben met andere zielen, en dat deze dus onvermijdelijk op je pad komen (bijvoorbeeld om van te leren). Ik geloof ook dat de ziel een bepaald pad heeft uitgestippeld, een bepaald verlangen heeft en dus een richting op wil. En dat er bepaalde gebeurtenissen zijn voorbestemd. Echter, ik geloof vooral in de vrije wil die we hebben gekregen op aarde om keuzes te maken. Om zo rechtsom of linksom ons pad te lopen.
Zo zijn er talloze mogelijkheden voor jou om te kiezen en is er dus niet een vastomlijnde toekomst. Er zijn wel mogelijkheden voor de toekomst, maar deze zijn uiteindelijk afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt. Ik hoor mensen vaak zeggen: “Wat wil het universum nou voor mij?”, maar daarmee plaats je je kracht buiten jezelf. Alsof het universum volledig beslist wat jij gaat doen. Onbewust hoeven we dan geen verantwoordelijkheid te nemen voor onze eigen kracht. De kracht om je eigen leven te creëren.

Terug naar je hart

De antwoorden liggen niet bij het ‘universum’, ze liggen in jouw hart (en de paradox: vanuit jouw hart heb je wel degelijk contact met ‘het universum’, ‘de kosmos’, ‘gidsen of engelen’, ‘de bron’ of ‘je hoger zelf’. In feite maakt het niet zoveel uit waar die informatie precies vandaan komt en welke term voor jou werkt. Het komt uiteindelijk vanuit dezelfde plek). Jouw hart is de plek waar alle antwoorden verborgen zijn, de plek waar je voelt wat je wel en niet wilt en wat goed voor je is, de plek waar je voelt welke kant je (ziel) op wil.

Het hart (of hartchakra) is ook meteen een hele kwetsbare plek en het is niet vanzelfsprekend dat deze altijd open en stromend is. We hebben het hart vaker wel dan niet gedeeltelijk of helemaal afgesloten omdat we er in het verleden geraakt zijn of omdat we er misschien wel heel pijnlijk geraakt kunnen worden. Dan is het lastiger om goed in verbinding te zijn met de wijsheid van het hart en dus van je ziel. Als nodig geef ik je in de reading tools om je hart op alle verschillende lagen energetisch weer te openen en zo gemakkelijker je volledige potentie te leven.

Uitwisseling

Je krijgt een mooi opgemaakte en uitgebreide PDF in je mailbox met een aantal pagina’s aan zielsinformatie en eventueel praktische tools en oefeningen. Natuurlijk mag je me daarna nog vragen stellen mocht iets niet helemaal duidelijk zijn. De kosten voor de blauwdruk reading zijn € 88.
Wanneer wij via het contactformulier een afspraak hebben gemaakt en ik de foto, je vragen en het geld heb ontvangen zorg ik dat jij de persoonlijke reading op de afgesproken datum in je mailbox hebt.

Mijn achtergrond

Naast schrijver ben ik Levenstherapeut. Opgeleid aan School of Life Nederland. Levenstherapie is een 4,5 jaar durende opleiding aan een gecertificeerd opleidingsinstituut voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie, op basis van healing, reading en coaching. Daarnaast heb ik verschillende andere kortere opleidingen gevolgd op dit vlak. Zo ben ik ook gecertificeerd Aura-Soma kleurentherapeut. Mijn kracht is om spiritualiteit en bewustzijn op een gegronde, praktische, aardse en heldere manier over te brengen.

Blauwdruk Reading Michele