I LOVE MEI LOVE ME

25 manieren om dichter bij jezelf te komen en alles uit je leven te halen

Uitgeverij Scriptum (tweede druk)

Het is fijn als je patronen van jezelf gaat doorzien, gaat begrijpen waarom je dingen eigenlijk doet zoals je ze doet of waarom iets in je leven niet helemaal lekker loopt. Je kunt patronen, gedrag of handelingen die je onbewust belemmeren loslaten en komt in die lekkere flow waar je energie van krijgt. Je werkt niet aan jezelf omdat je iets fout doet of omdat je niet goed bent zoals je bent. Je werkt aan jezelf om de beste versie van jou te zijn. Op een vlotte manier en met humor geschreven. Praktisch en helder voor ieder die zich wil laten inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Op naar je leven op z’n allerleukst!
Te koop of te bestellen bij elke boekhandel en online winkels 
Ook te koop als ebook

“Het is duidelijk dat Michèle Bevoort een life -expert is. Haar tijdschriften ervaring is in ‘I LOVE ME’ in de schrijfstijl terug te zien. Ook is er, net zoals in een goed blad, geen gebrek aan creativiteit. De persoonlijke verhalen die de schrijfster verwerkt geven het boek meer diepgang. Dit alles bij elkaar maakt het eerlijke en oprechte boekje tot een mini meesterwerk.”
– Womanslife.nl

“Behoefte aan inspiratie om het leven te vieren? Lees I LOVE ME.”
– Cosmopolitan

“I LOVE ME is écht een geweldig boek voor iedereen die wil leren om dichter bij zichzelf te komen. Michèle Bevoort heeft een soort schriftelijke coach gecreëerd; tijdens het lezen van dit boek kan het niet anders dan dat je geïnspireerd raakt. En door de toegankelijke schrijfstijl leest het boek heerlijk weg. Bovendien word je als lezer niet de les gelezen over hoe het allemaal móet (ja Dr. Phil, take a hint) maar heb je zelf alle ruimte om te kijken waar jij wel of niet iets mee kunt. Op naar een leuker leven waar je energie van krijgt, I LOVE ME opent je ogen!”
– 20Something.nl

“Met dit boek kun je leren om bewuster te leven. Dankzij de nuchtere en humoristische insteek een verademing tussen alle bestaande zelfhulpboeken.”
– Glossy

“Piekeren over problemen brengt je meestal niks verder, weet leuker-leven-goeroe Michèle Bevoort. Ze komt met een hele serie verrassende tips en inzichten.”
– Viva