VoelJeSparkle_MicheleBevoort_LRVOEL JE SPARKLE

15 manieren om lichter te leven

Uitgeverij Scriptum

Een boek vol sprankelende wijsheid en moderne spiritualiteit. Op een no-nonsense manier geschreven waardoor het heel praktisch en toepasbaar is voor mensen die geïnteresseerd zijn in verdieping, persoonlijke ontwikkeling en een bewuste manier van in het leven staan. Mensen die op zoek zijn naar balans tussen het soms hectische dagelijkse leven en meer innerlijke rust. Een boek dat je ondersteunt om jouw waarheid, en vanuit je eigen wijsheid, te leven.

Soms is het leven zwaar, en dat is hoe het is. Het zit hem echt in LICHT vanuit het woord verlichting, als we het leven wat lichter opvatten dan zijn we al halverwege. Juist door angsten heen durven gaan, aangeleerd gedrag en oude patronen loslaten en zo je ware zelf terugvinden. Dan ervaar je niet alleen meer licht, vreugde en plezier in het leven, maar ook meer compassie voor jezelf. Je komt weer in contact met de oceaan van mogelijkheden die voor je openligt als je opruimt wat er nog in de weg staat om hiernaar te leven. Je kunt heel wat overtollige bagage van je schouders laten glijden als je leert om met het leven te spelen in plaats van ertegen te strijden. Als je dingen vanuit het hart doet, ben je veel beter in contact met je gevoel, waardoor je gemakkelijker de juiste keuzes kunt maken. En dat is een belangrijke sleutel tot geluk. Dit boek is een uitnodiging om jezelf helemaal te ZIJN. Met alles wat je in je hebt en wie je in essentie bent. En het mooie is, dan volgt die sprankeling vanzelf.
Te koop of te bestellen bij elke boekhandel en online winkels 
Ook te koop als ebook

“Dit boek geeft je manieren om lichter te leven en je ‘sparkle’ te voelen. De rode draad is om weer te spelen met het leven in plaats van ertegen te strijden. Modern en toch rustig vormgegeven in een klein vierkant formaat. De inhoud is verrassend diepgaand. Het is op een toegankelijke manier geschreven. Door de veelzijdigheid aan onderwerpen zal het een grote doelgroep aanspreken.”
– NBD Biblion

“Door dagelijkse beslommeringen lijkt je spontaniteit zich geregeld naar de achtergrond te hebben begeven, waardoor jouw innerlijk kind geen ruimte meer krijgt om zich te uiten. Het is volgens Michèle Bevoort juist van belang daar weer contact mee te maken om dichterbij jezelf te komen. Als je meer tijd vrijmaakt om speelsheid toe te laten, zul je merken dat dit doorwerkt op je dagelijkse bestaan. Maskers afgooien en emoties beter laten stromen. Als je oude patronen loslaat en gaat leven vanuit je hart, zul je de sprankeling in het leven weer gaan voelen en dat is heerlijk.”
– Para Visie

“Een heel leuk boek met allerlei mooie adviezen, theorieën en tips die je weer inspireren om met jezelf aan de slag te gaan, vanuit je hart te leven en alles uit het leven te halen wat erin zit! Het boek is geen kant-en-klaar stappenplan, maar je kunt er wel door ontdekken wat je allemaal kunt gaan doen om lichter te gaan leven. Zo kun je dus als het ware je eigen stappenplan maken. Hier noem ik slechts 3 manieren om lichter te leren leven. Het liefst zou ik het hele boekje willen overschrijven!”
– Beblissed.nl

“Voel je Sparkle, gaat over het verlichten van je leven. Het letterlijk lichter op vatten, speelser. Het terug vinden van jezelf, leven vanuit je hart, doen waar je blij van wordt. De toon van het boek: heel veel wijsheden compact verpakt! Michèle pelt door tot de kern van het verhaal: volg je hart, daar zit je sparkle, daar vind jij wat je ziel bedacht heeft hier op aarde te komen doen. Voor de meer ‘ervaren’ lezers is het een hele goede samenvatting van hoe je je ziel tot bloei kan brengen.
Michèle pleit voor meer plezier, zachtheid, liefde en humor in het leven. Het maakt het leven zoveel lichter. De boodschap van ‘vreugde’ is een eeuwenoude boodschap. Het leven is niet altijd gemakkelijk, maar ook veel te kort en kostbaar om te blijven hangen in de zwaarte. Er is maar een klein lichtje nodig om de duisternis te verdrijven. Dit is typisch zo’n boek dat je op moet pakken als je er de tijd voor hebt, weg moet leggen om te laten bezinken en vervolgens weer oppakken. Het maakt je bewust van jouw processen en je kan er voor kiezen om stapje voor stapje jouw sparkle weer te ontdekken.
Gelukkig heeft Michèle een hele prettige, toegankelijke schrijfstijl want het is beslist geen makkelijke kost. Dus als je zin hebt in een uitdaging verpakt als cadeautje, dan raad ik je dit boek ten zeerste aan.”
– Justbeyou.nl