DIY: neon accent

Ik heb een passie voor het onderwerp creativiteit. Voor mij is het een levenskracht en heeft het te maken met inspiratie en originaliteit. En met plezier! Zoals bij het maken van simpele DIY projectjes.

Laatst kocht ik een aantal deugdenkaarten waaronder één over creativiteit. Ik vond de omschrijving op de kaart inspirerend.
‘Creativiteit is de kracht van de verbeelding. Je staat open voor de inspiratie die je originaliteit doet ontbranden. Met creativiteit ben je vindingrijk en intuïtief. Je lost met nieuwe verrassende manieren je problemen op. Je weet hoe je kunt spelen. Je neemt de tijd om te dromen. Het ontdekken van je eigen speciale talenten is een geschenk voor de wereld, of je nu eten kookt, sport of een ambacht uitoefent. Creativiteit verbindt je met de schoonheid van geluid, ontwerp, kleur, beweging, ideeën en woorden, en laat je iets nieuws in de wereld brengen. Scheppingsdrang brengt je gaven tot bloei.’

DIY project

Het hoeft helemaal geen big deal te zijn, ik word al reuze blij van kleine Do It Yourself projectjes zoals het verven van het uiteinde van mijn houten lepels in neon pink.

No Comments Yet.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *