Mijn mooiste inzicht met dank aan Wayne Dyer

Psychotherapeut, goeroe, auteur van 40 (zelfhulp) boeken, waarvan 20 New York Time bestsellers, Wayne Dyer is overleden. Mijn motto en favoriete quote ever komt van hem: Don’t die with your music still in you. Dit is de quote achter het hele idee van deze Free your Dreams website: leef alle kleuren die je in je hebt, leef alle muziek die je in je hebt, ook al voel je angst. Wat ik geleerd heb van Wayne Dyer.

Don’t die with your music still in you

Deze quote haal ik zelfs aan in het promotiefilmpje van mijn boek ‘Voel je Sparkle’, omdat is gebleken dat mensen die op het punt staan te overlijden het meest spijt hebben van het feit dat ze zich te veel hebben aangetrokken van de buitenwereld en hun omgeving en mede daardoor niet hun hele potentie hebben geleefd.

Zijn dochter Serena schreef een boek met deze titel. Het gaat over haar ervaring als kind dat opgroeide met spirituele ouders. De boodschap: trouw zijn aan jezelf. Het leven durven leven dat jij hier op aarde komt leven, met jouw unieke gaven, jouw unieke talenten, jouw unieke levensliedje dus. Het niet goed doen of falen bestaat niet, behalve als je stopt met zoeken naar de muziek die jij in je hebt en die alleen jij kunt spelen in je leven.

Wayne Dyer - Mijn mooiste inzicht

Tip

Wayne Dyer heeft ook een film gemaakt genaamd The Shift waarin bijvoorbeeld Portia de Rossi een rol speelt. Het gaat over de transitie van de eerste jaren van ons leven, waarin we leren dat prestaties, succes en materiële welvaart het doel van ons leven is (en vooral: bepalen hoeveel we waard zijn), naar de zoektocht naar de werkelijke betekenis en zin van het leven. De meeste mensen bereiken op een gegeven moment toch een punt in hun leven waarop ze zich afvragen: is dit alles? De film laat deze verschuiving waarin je het werkelijke doel van je leven ontdekt heel mooi zien. Ik vind het een aanrader.

Wil je maandelijks een sprankelende Free your Dreams inspiratieboost in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je   blijft zo ook op de hoogte van nieuwe Free your Dreams projecten,    Ebooks en workshops.

No Comments Yet.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *