Writer & Coach

Maar ik zie mijzelf vooral als een creatief persoon, die graag inspiratie deelt met anderen. Mijn eigen reis van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording heeft me geholpen om mijn dromen te bevrijden.
Dit is er één van!
FullSizeRender (2)

Over mij

Ik ben een ‘soulsearcher’, iemand die geniet van de magie van het leven (en dat graag hier deelt). Als hooggevoelig persoon heb ik mijzelf in de afgelopen tien jaar pas echt goed leren kennen en (na een behoorlijk hobbelige weg) meer balans en ‘sparkle’ gevonden in het leven. Wat mij heelt en kracht geeft: dansen, muziek, natuur, hard lachen (of huilen) en alle mooie mensen om me heen. Ik ben een dromer (maar maak ze wel ook waar). Mijn fantasiewereld was ooit een vlucht vanuit de realiteit, maar nu niet meer, nu helpt mijn fantasie me om originele boeken, illustraties en content te creëren. Als entrepreneur ben ik altijd bezig met nieuwe concepten en projecten om mijn liefde voor esthetiek en de mooie dingen van het leven samen te brengen met mijn passie voor de psyche van de mens en spiritualiteit. Ik heb het afgelopen jaar als coach en schrijvende digital nomad acht maanden in de rijstvelden van Bali gewoond en na een paar maanden Amsterdam woon ik op dit moment (in 2017) op Ibiza.

Writer

Vele jaren heb ik als redacteur gewerkt voor tijdschriften als Cosmopolitan en Marie Claire. De laatste jaren schrijf ik freelance voor verschillende tijdschriften, kranten en als creative copywriter voor bedrijven. Ik heb twee boeken geschreven over populaire psychologie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Samen met een freelance collega heb ik een serie bewuste reisgidsen opgezet en geschreven. Er liggen inmiddels vier Puur reisgidsen in de winkels. Ik heb nog steeds veel schrijf-dromen: voor deze website werk ik aan cursussen en mijn volgende project is een kinderboek met eigen illustraties.

Coach

Altijd was ik al geïnteresseerd in bewustzijn, psychologie en spiritualiteit. Toen ik freelance ging werken en daardoor flexibeler was in mijn werktijden, ontstond er ruimte om me hier nog meer mee bezig te houden. Na een vijf jaar durende post-HBO opleiding aan de School of Life ben ik afgestudeerd als Levenstherapeut. Deze studie, waar DSM IV en Medische Basiskennis een onderdeel van zijn, is gebaseerd op coaching, healing en reading. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd als Aura Soma Colour Therapist, een internationaal gecertificeerde studie. Kortom: ik heb een grote passie voor de psyche van de mens.

Mijn werk als schrijver, mijn creativiteit, mijn passie voor de psyche van de mens en mijn liefde voor esthetiek en de mooie dingen van het leven: het komt allemaal samen in de Free your Dreams projecten. Een website die ik met liefde maak. Elke dag probeer ik mezelf te inspireren om mijn dromen waar te maken en écht het leven te leven dat ik wil (en mij daarin niet te laten tegenhouden door angsten of belemmeringen, die ik uiteraard wel tegenkom).
Ik hoop dat deze website ons beiden inspireert ♡

Kundalini yoga • Modern Dance • Travel • Idealist • Ibiza • Dreamer & Doer • Soulsearcher • Upbeat