Mijn persoonlijke ‘Free your Dreams’ verhaal

Ik ben een echte ‘soulsearcher’, voor mij is het niet mogelijk om ‘gewoon het leven te leven’. Ik zoek altijd naar de waarheid, waarom dingen zijn zoals ze zijn en hoe ik de wereld en mijn wereld een klein beetje mooier kan maken. Dat is soms wel eens vermoeiend, maar het is wie ik ben. Ik had altijd al een enorme drang naar vrijheid en zocht naar manieren om me werkelijk vrij te voelen. Vrij van angsten, belemmeringen en patronen die we als mens hebben. Het leven te leven dat ik werkelijk wilde en mijn dromen waarmaken was toen niet zo vanzelfsprekend. Ik ben absoluut door angsten gegaan die mij tegenhielden.

LEVEN

Toen ik in de twintig was stond mijn wereld op z’n kop toen mijn toenmalige vriend een agressieve vorm van kanker bleek te hebben. Mijn leventje als redacteur bij Cosmopolitan, die de wereld over reisde, veranderde helemaal. Ik heb in korte tijd nog nooit zoveel ziekenhuizen gezien en ging veel met hem naar chemo en bestralingen. Om de dood, van iemand waar ik zo van hield, een aantal jaar zo dicht in de ogen te kijken heeft mijn leven voor altijd veranderd. Ook al is hij al jaren mijn ex, ik ben blij en dankbaar dat hij de strijd uiteindelijk heeft gewonnen. Hierna is niets ooit meer hetzelfde geworden als daarvoor, maar ik ben wel begonnen met werkelijk LEVEN (met hoofdletters!). Op dat moment heb ik besloten dat het leven echt veel te kort is om maar half te leven, en dat ik er echt alles uit wilde halen.

Dat is mede de reden waarom ik zoveel passie heb voor dit thema: voor vrijheid, me vrij voelen, dromen waarmaken en het leven te leven dat ik echt wil.

Avontuur

In deze periode kreeg ik te maken met allerlei levensvragen: waarom gebeuren deze dingen, heeft het leven een betekenis, waarom zijn we hier op aarde, waarom ben ik hier, heeft het een reden en een doel? Dat bracht me op een heel nieuw pad, naast mijn werk als schrijver, het pad van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Ik heb zelfs een vijf jarige studie afgerond als Levenstherapeut/coach. Dit nieuwe pad was een groot avontuur, diep, intens, liefdevol, pijnlijk, verdrietig en blij tegelijkertijd. Het gevolg van dit alles is dat ik me werkelijk vrij voel en mijn creativiteit stroomt als nooit tevoren. Ik geloof heel sterk dat creativiteit een krachtige levensenergie is. Om een lang verhaal kort te maken (oké het verhaal is al lang…), voor mij is het nu tijd om alles van mij samen te brengen in deze website en de projecten die daaronder vallen. Mijn creativiteit, mijn liefde voor esthetiek en mooie dingen in het leven, mijn bewustzijn en mijn schrijven. Ik ben zo dankbaar voor alle mooie mensen die de afgelopen jaren op mijn pad zijn gekomen, en deze website is een manier om te verbinden en delen met gelijkgestemden. Om te inspireren, en om net zo veel geïnspireerd te worden door jullie. Voel je vrij om al je wijsheid, inzichten, angsten, liefde, plezier en inspiratie hier te delen!

Let’s Free our Dreams together ♡
Michèle