Free Your Dreams gaat vanaf 2020 verder als:
The Barefoot Diaries

Over deze website

Deze website is gemaakt om je maximaal te inspireren om je dromen, klein of groot, waar te maken en zo het leven te leven dat je echt wilt. Voor mij persoonlijk was dat niet altijd zo vanzelfsprekend, ik ben absoluut door angsten gegaan die mij tegenhielden, en dat doe ik nog steeds. Toch wil ik zo trouw mogelijk zijn aan mezelf en dat wat ik van binnen verlang, want daardoor ervaar ik werkelijke vrijheid.

Trouw zijn aan jezelf

Het gaat er niet om dat het leven niet goed is zoals het is, of dat jij niet goed bent zoals je bent, dat alles altijd maar beter, sneller, hoger, rijker en lichter moet. Het gaat over authenticiteit, over trouw zijn aan jezelf en jouw persoonlijke (ziels)verlangen en volledige potentieel durven leven, ook al voel je misschien die angst. Dat betekent als allereerste dankbaar zijn voor wat je allemaal wel hebt. Ook acceptatie voor wie je bent en waar je nu bent. En vanuit die plek van innerlijke rust dat nastreven wat jouw ziel verlangt. Of dat nou gaat om een eigen bedrijf, iets creatiefs doen, meer reizen of voor je kinderen zorgen. Het wordt zo gemakkelijk geroepen: volg je hart, leef je passie, volg je dromen! Maar ook als je even niet weet wat je passie is of als je geen flauw idee hebt wat je dromen eigenlijk zijn, dan gaat het over accepteren dat dat is wat er (nu) is, en dat ook dat helemaal oké is.

Free your Dreams, het resultaat:
1. Meer innerlijke RUST
2. Meer GELUKsgevoelens
3. Een groter gevoel van VRIJHEID

Mijn motto is: leef alle kleuren die je in hebt. Niet alleen de lichte kleuren, ook de donkere tinten mogen er zijn: jij bent immers een geheel en dus een volledig kleurenpalet. We hoeven het leven niet mooier te maken dan het is, we hoeven ‘slechts’ helemaal trouw te zijn aan onszelf. En dat vergt moed.

Wat zijn jouw dromen?

Wat is jouw droom, klein of groot, dat wat je altijd nog eens zou willen doen? Een boek schrijven, schilderen, dansen, een muziekinstrument leren bespelen of simpelweg meer tijd voor jezelf hebben? Freelance gaan werken, een droombaan vinden of je eigen bedrijf beginnen? Misschien ben je eigenlijk wel een reiziger in hart en nieren, maar heb je niet veel gelegenheid om te reizen door de drukte van het alledaagse leven? Een huisje op het strand, een boomhut bezitten, kunstenaar zijn of de marathon van New York lopen?

Droom het grote en koester het kleine

Wat houd je eigenlijk tegen?

Een droom waarmaken, iets met passie doen, geeft energie en levenslust. Wat houd je eigenlijk nog tegen? Waarom heb je het tot nu toe nog niet gedaan? Er zijn, bewust of onbewust, zoveel redenen te bedenken om het niet te doen: het is eng, het kost geld, het kost tijd, je denkt dat je het niet kunt, je bent bang om te falen, je denkt dat het niet mogelijk is, je bent bang dat het een succes wordt en je leven zal veranderen of hebt angst voor de reacties van anderen. Of misschien vind je het moeilijk te voelen wat je droom of passie eigenlijk is. Deze (onbewuste) angsten houden ons lekker veilig en vertrouwd in onze comfortzone. De angst voor verandering kan zelfs zo groot zijn dat we liever in een situatie blijven die niet goed voor ons is of waar we niet meer blij van worden. Het vergt moed om dit onder ogen te zien, om je leven te veranderen of dromen waar te maken.

Deze website

Free your dreams inspireert je om je dromen, hoe klein of groot ook, te ontdekken en wél waar te maken. Het is een plek om elkaar te inspireren.

Dit online magazine is een ‘paraplu’ voor verschillende online programma’s om je te inspireren om je dromen waar te maken. Het eerste programma is de online training: Free your Inner Writer. Vanuit mijn jarenlange ervaring als schrijver, ook van meerdere boeken, en mijn werk als therapeut en coach, help ik je graag als jij ook een boek wilt schrijven en publiceren. (Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Free your Dreams op de social media kanalen als je van de Free your Dreams activiteiten op de hoogte gehouden wilt worden).

Je dromen waar durven maken vergt moed en zelfliefde. Zoveel van jezelf houden dat je jezelf het leven van je dromen gunt!

De Categorieën

Je dromen bevrijden vergt angsten aankijken, belemmerende overtuigingen ombuigen, innerlijke blokkades oplossen, zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie, motivatie, creativiteit of soms heling. Er zijn verschillende categorieën in dit mindstyle magazine over deze onderwerpen.
♡ Free your Creativity
Om te inspireren en creativiteit te stimuleren
♡ Inner You
Bewustzijn, psychologie en persoonlijke ontwikkeling met een praktische insteek
♡ Free Spirit
Magie, healing en spiritualiteit in een modern jasje
♡ Soulful Travel
Reizen, lang of kort, staat voor velen op het dromen-lijstje. Misschien heeft dat wel te maken met het gevoel van avontuur en vrijheid dat het geeft
♡ Love your body
Alles over health. Als we volledig verbonden zijn met ons lichaam voelen we ons stevig en geaard, we hebben meer energie en zijn ons meer bewust van onze gevoelens, intuïtie en kracht. Love your body, love your life
♡ Magical Music
Muziek heeft een krachtige impact op het onbewuste. De juiste muziek heelt, raakt, helpt om te ‘voelen’, inspireert, geeft kracht, kalmeert, geeft inzichten of stimuleert creativiteit
♡ Just Sayin’
Inspirerende quotes die kunnen raken of motiveren
♡ The book club
Boeken die inspireren, helpen helen en dromen bevrijden

Ik hoop echt dat dit een fijne plek voor je is, een plek die je plezier en inzicht geeft. Als dat zo is, dan vind ik het heel leuk als je deelt of hier aansluit via de nieuwsbrief of op social media zodat we inspiratie, creativiteit en bewustzijn kunnen delen met elkaar.
Dank voor je bezoek en hoop je vaker te zien!

 

FREE YOUR DREAMS: WHERE CREATIVITY MEETS CONSCIOUSNESS AND SPIRITUALITY MEETS STYLE