Playlist #1 Coming HOME

Muziek heeft een krachtige impact op het onbewuste. De juiste muziek heelt me, raakt me, helpt me om te ‘voelen’, inspireert me, geeft me kracht, maakt me rustig of stimuleert mijn creativiteit. Ik hoop dat de muziek die ik deel voor jou hetzelfde doet. Deze playlist helpt om je leven te vieren!

Impact op het onderbewuste

Geluid heeft een duidelijke trilling of frequentie. Muziek kan ons daardoor raken en een gevoel of emotie oproepen. Het kan herinneringen die we hebben opgeslagen activeren. Het kan ons naar onbewuste gebieden binnen ons brein voeren. Muziek is vibratie en de frequentie van de energie van ons lichaam dat reageert op muziek of geluid. De trilling die muziek veroorzaakt werkt zelfs in op ons zenuwstelsel.

Voelen wat er in je leeft

Elke soort muziek raakt en activeert iets anders binnen ons bewustzijn. Per persoon is het effect ook weer anders, eenzelfde nummer kan bij de een iets verdrietigs raken terwijl de ander er steun uit haalt. Muziek kan gevoelens van kracht activeren, energie geven of assertiviteit oproepen. Het kan helpen om te voelen wat er nou eigenlijk gaande is binnenin, wat er in ons leeft, als we daar door de drukte van alledag even niet zo makkelijk bij kunnen. Vooral bij muziek waar al een bepaald gevoel of een bepaalde goede energie in zit. Muziek die een snaar raakt of jou helpt om te ‘voelen’.

Elke maand deel ik een nieuwe playlist met een nieuw thema. Deze keer muziek om helemaal thuis te komen (op aarde, in je leven) en je leven te vieren. Als jij een ander nummer hebt dat je raakt of juist kracht geeft dan vind ik dat heel leuk om te horen.

Wil je maandelijks een sprankelende Free your Dreams inspiratieboost in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Je blijft zo ook op de hoogte van nieuwe Free your Dreams projecten, Ebooks en workshops.

No Comments Yet.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *