Playlist #2 I Love Me

Muziek heeft een krachtige impact op het onbewuste. De juiste muziek heelt, raakt, helpt om te ‘voelen’, inspireert, geeft kracht, maakt rustig of stimuleert creativiteit. Om jezelf te vieren: een I Love Me playlist.

Impact op het onderbewuste

Geluid heeft een duidelijke trilling of frequentie. Muziek kan ons daardoor raken en een gevoel of emotie oproepen. Het kan herinneringen die we hebben opgeslagen activeren. Het kan ons naar onbewuste gebieden binnen ons brein voeren. Muziek is vibratie en de frequentie van de energie van ons lichaam dat reageert op muziek of geluid. De trilling die muziek veroorzaakt werkt zelfs in op ons zenuwstelsel.

Voelen wat er in je leeft

Elke soort muziek raakt en activeert iets anders binnen ons bewustzijn. Per persoon is het effect ook weer anders, eenzelfde nummer kan bij de een iets verdrietigs raken terwijl de ander er steun uit haalt. Muziek kan gevoelens van kracht activeren, energie geven of assertiviteit oproepen. Het kan helpen om te voelen wat er nou eigenlijk gaande is binnenin, wat er in ons leeft, als we daar door de drukte van alledag even niet zo makkelijk bij kunnen.

Elke maand deel ik een nieuwe playlist met een nieuw thema. Deze keer muziek om jezelf te vieren, om alles van jou te integreren en compassie te verstevigen voor de lange weg die je al hebt afgelegd. Als jij een ander nummer hebt dat je raakt of juist kracht geeft dan vind ik dat heel leuk om te horen.

Meer I Love Me? Check hier mijn eerste boek I Love Me.

Wil je maandelijks een sprankelende Free your Dreams inspiratieboost in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Je blijft zo ook op de hoogte van nieuwe Free your Dreams projecten, Ebooks en workshops.

No Comments Yet.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *