Soms is het tijd voor NIEUW

Soms kom je op een punt in je leven waarin het tijd is om opnieuw koers te bepalen. Dat was bij mij gaande de afgelopen jaren. Drie jaar heb ik zonder een eigen huis geleefd, waardoor ik de vrijheid had om veel te reizen, op bijzondere plekken te wonen en langer in het buitenland te zijn. Een rijke periode met ups en natuurlijk ook downs, zoals het leven eenmaal is. In de afgelopen jaren heb ik veel (van het oude) losgelaten waardoor er rust en ruimte ontstond. Ruimte voor nieuwe ideeën en voor een nieuwe koers.

De afgelopen jaren is mijn schrijfwerk voor tijdschriften en bedrijven gewoon doorgegaan. Ook mijn werk als coach voor mensen die een boek willen schrijven (Free Your Inner Writer) heeft zich uitgebreid, iets waar ik enorm van geniet. Maar achter de schermen heb ik, op mijn gemak en vanuit een rustige creatieve flow en inspiratie, aan iets nieuws gewerkt. Een rebranding, een hele nieuwe website, een nieuw project. The Barefoot Diaries komt in de komende maanden online.

Daarmee sluit ik Free Your Dreams af, deze blijft lekker online, maar er komt geen nieuwe content meer op. Waar je wel wekelijks nieuwe content kunt vinden is op www.freeyourinnerwriter.nl en ook via Facebook krijg je wekelijks nieuwe inspiratie en (schrijf)tips.

Wil je op de hoogte blijven van The Barefoot Diaries en een berichtje ontvangen als deze online komt? Schrijf je dan in via www.thebarefootdiaries.com 

Liefs Michèle

No Comments Yet.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *